Kompis på rummet

 

Klockan är 22 och sitter i rummet.  Man  känner  när man är iakttagen. En ödla, ganska stor, gömmer sig bakom  gardinen, bara huvudet  syns. Jag  går närmare,  han försvinner.  Jag går tillbaka,  han tittar fram.  Så håller  vi på en stund tills jag hör att det låter som om någon, väldigt  svagt, knackar på glasdörren. Jag ser en mal men de kan inte knacka! Tittar igen, öppnar dörren och ser vad jag tror  är en ekorre.  Men när jag fotar så verkar  det vara en annan  ödla. De har olika tår, kolla. Jag går in. Vår kompis  bakom gardinen  är kvar. Jag är inte rädd förr större djur, det är insekter  som är jobbigt. Dessbättre  har vi inte sett några äckliga,  än så länge.

Kompis på rummet

 

Utanför glasdörrarna

One thought on “Kompis på rummet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *