Omständlig frukost

Ingen frukostbuffe här inte. Man ska i stället  göra flera, ibland  svåra val. Först  väljer  man kaffe, tea eller varm choklad. Sen väljer man antingen amerikansk-, balinesisk- eller kinesisk frukost. Vi brukar  ta amerikansk. När väl det valet är gjort ska man välja vilken sorts juice  man vill ha, vilken smak på yoghurten man vill ha, vilken sorts ägg man vill ha (stekt, pocherat, kokt, scrambled eller omelett). Sen väljer man bacon, kycklingkorv eller griskorv. Nästa val är vad brödkorgen ska innehålla; ljust, mörkt eller lantbröd. Slutligen, i vilken turordning vill man ha in allt. Vi ber om allt på en gång.

Sen finns det såklart även olika tillbehör att välja. En jättegod våffla.

 

Godaste omeletten enligt Calle

 

Frukost

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *