Slöar

Eftersom snorkelturen flyttades till i morgon  så har vi slöat hela dagen. Först vid poolen och kollat på apor, sen vid stranden och kollat på hjortar. Det är så avslappnande att vara här, man vill bara ligga i en solstol, läsa en bok och lyssna på vågorna och kolla djuren. Det finns fler gäster, de kommer och går. Vi är 12 gäster här nu, de har totalt plats för ca 35. De flesta verkar gjort misstaget att stanna bara en eller två nätter. Vi har fyra nätter och det  bör man unna sig när man väl hittat hit. Ett fantastiskt fint ställe som bara växer för var timme som går. Rummen jättefina, personalen jättetrevliga, omgivningen vacker och spännande, fantastisk mat i restaurangen och även gott vin. Inte är det dyrt heller. Kan klart rekommenderas!

En god bok med utsikt över bryggan och hjorten till höger i bild.

 

En snäcka har bråttom.

 

En död fisk som spolats upp på stranden.

2 thoughts on “Slöar

  1. Verkar vara ett lugnt ställe.Skönt att bara få lata sig. Konstiga och spännande djur omkring er förutom den där stora spindeln. Vart tog den vägen?? Skojade du om det med boken och dålig uppkoppling??? ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *