”Fotboja”

Framme vid hotellet. Det gick bra att köra hit, det var lätt att hitta.Väl vid receptionen träffade vi en trevlig herre som checade in oss. Han bjöd på Cava och skojjade med oss, babblade på. Och vips så satt det blåa band runt våra handleder, band med hotellets namn på. Dessa band har en försegling så de går inte att ta av sig. Kändes lite som att vi fick en fotboja på oss. Bandet betyder att vi har betalat för all inclusive, då ser övrig personal det och serverar oss allt det vi vill ha. Vi har sett att vissa personer har rosa band och vissa har gula. Det betyder att de endast har betalat för frukost eller betalat för halvpension. Blåa band som vi har är ju ”finast”, vi behandlas som kungar.

Cava i receptionen

One thought on “”Fotboja”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *