Tillbaka på hotellet

Vi var ju uppe tidigt och tog en lång promenad längs strandpromenaden. Calle fick ett sms. Det var TUIs guider som skrev att de saknade oss kl 10 på den obligatoriska välkomstträffen på hotellet. Satan! Vi missade det! Jag har dessutom missat vattengympan kl 12, just då satt jag i poolbaren och drack dagens första Sangria! Nåja, det blir fler tillfällen. Har suttit och studerat gästerna som hänger vid poolen. Medelåldern är väldigt hög, jag kan säga att det är lungt och skönt här. Men jag upptäckte något vi ovana kanarieresenärer har missat införskaffa. Man ska ha stora klädnypor som man sätter fast sin handuk på solstolen med. Alla har sådana utom vi! Väldigt orutinerat av oss.

Klädnypor på handdukarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *